Argentina - Kroatien Fotbolls VM 2018

Matchen mellan Argentina och Kroatien är en av de bästa gruppspelsmatcherna som spelas i hela VM. Argentina med Messi som sin stora stärna tar sig an Luka Modrics Kroatien och båda dessa lag tippas gå vidare från gruppspelet.

Fotbolls VM

Speltips Argentina - Kroatien

Tittar man på matchen mellan Argentina och Kroatien så är detta en match som båda lagen vill vinna för att få en lättare lottning i åttondelsfinalen. Samtidigt är det viktigt att inte förlora då grupp D är en av de bästa i VM utan något riktigt dåligt lag. Island och Nigeria får finna sig i att vara underdogs i gruppen men än ändå två riktigt bra landslag.

Argentina är just nu på en femteplats i FIFAS världsranking och är en av favoriterna att vinna fotbolls VM 2018. Det är givetvis Messi som återigen skall lyfta fram Argentina under VM. Men han är inte ensam med spelare som Higuahin och Di Maria har Argentina har ett riktigt bra landslag och är med rätta favoriter mot Kroatien. Det kommer vara viktigt för Argentina att gå för seger for att vinna gruppen!

Kroatien ligger inför VM på en 18:e plats i världsrankningen och har två av världens bästa innermittfältare i Real Madrids Luka Modric och Barcelonas Ivan Rakitic. Totalt sett har Kroatien ett mycket namnkunnigt lag och många riktigt bra spelare. Dock har man sett problem i många mästerskap att spela som ett lag och att de lätt kan tappa humöret. Vi gissar att Kroatien kommer att få det svårt mot Argentina som trots allt är ett lite bättre fotbollslag.
Speltips. Argentina vinner!

Bästa Odds Argentina - Kroatien VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Argentina - Kroatien den 21 juni.
1. bästa odds 2,00 hos Spelbolag Interwetten
X. bästa odds 3,65 hos Spelbolag Unibet
2. bästa odds 3,60 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Argentina - Kroatien 21 juni 2018

Här följer de förväntade laguppställningarna i matchen och ca 1 timme innan matchen börjar är laguppställningarna officiella. Här kommer de preliminära uppställningarna:

Argentinas laguppställning 4-2-3-1 Preliminär
Målvakt: Romero
Försvar: Mercado, Otamendi, Rojo, Acuna
Def Mittfält: Biglia, Mascerano
Off Mittfält: Messi, Aguero, Di Maria
Anfall: Higuain

Kroatiens laguppställning 4-2-3-1 Preliminär
Målvakt: Subašić,
Försvar: Vida, Lovren, Mitrović, Vrsaljko
Def Mittfält: Rakitić, Badelj
Off Mittfält: Kramarić, Modrić, Perišić
Anfall: Mandžukić

Erbjudanden Argentina - Kroatien VM 2018

Spelbolag Leovegas - 200% oddsbonus hos LeoVegas!
LeoVegas har den bästa oddsbonusen av alla spelbolag just nu! Passa på att spela på VM med 200% upp till 2000 kr i bonus. Sätt in 1000 kr och spela med 3000 kr på LeoVegas Sport!
Till LeoVegas
Spelbolag Betsafe - 100% upp till 2000 kr i Oddsbonus under VM!
Betsafe ger alla nya spelare 100% upp till 2000 kr i oddsbonus under fotbolls VM! Spela på denna matchen och alla andra VM matcher med en mycket förmånlig oddsbonus!
Till Betsafe
Spelbolag 888sport - 100% upp till 1500 kr i exklusiv bonus!
Vi har lagom till VM en exklusiv oddsbonus hos 888Sport på 100% upp till 1500 kr. Sätt in 1500 kr och spela med 3000 kr! Hos 888Sport finn bra odds att spela på under hela VM.
Till 888Sport

TV Tid Argentina - Kroatien VM 2018

Matchen Argentina - Kroatien sänds på tv torsdag den 21 juni kl 20.00 i TV4.

Live stream Argentina - Kroatien VM 2018

Live stream på Argentina - Kroatien den 21 juni kl 20:00 kommer att visas på CMORE. Du kan alltså inte se matchen gratis i TV4Play.