Argentina - Kroatien Fotbolls VM 2018

Matchen mellan Argentina och Kroatien är en av de bästa gruppspelsmatcherna som spelas i hela VM. Argentina med Messi som sin stora stärna tar sig an Luka Modrics Kroatien och båda dessa lag tippas gå vidare från gruppspelet.

Fotbolls VM

Speltips Argentina - Kroatien

Tittar man på matchen mellan Argentina och Kroatien så är detta en match som båda lagen vill vinna för att få en lättare lottning i åttondelsfinalen. Samtidigt är det viktigt att inte förlora då grupp D är en av de bästa i VM utan något riktigt dåligt lag. Argentina fick bara 1-1 mot Island i första matchen och Kroatien vann en spelmässigt jämn match mot Nigeria med 2-0.

Argentina spelade stundtals bra mot Island men Messi var inte på bästa spelhumör. Han som ska leda Argentina såg oinspirerad ut och jobbade inte som han brukar. Dessutom missade han en straff. Om Argentina ska besegra Kroatien behöver framförallt Messi visa att han är i VM för att vinna. Kanske blev matchen mot Island en väckarklocka, om inte så blir det nog svårt att ens gå vidare från gruppspelet för Argentina!

Kroatien vann rättvist mot Nigeria i första matchen och känslan är att laget kommer bli ännu bättre ju längre turnering går. Kroatien har en av VMs bästa spelare i Luka Modric och håller han hela turneringen så kan Kroatien gå riktigt långt! Med tanke på att Argentina tappade poäng mot Island så behöver inte Kroatien gå för seger här utan ett kryss skulle var ett riktigt bra resultat.
Speltips. Oavgjort!

Bästa Odds Argentina - Kroatien VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Argentina - Kroatien den 21 juni.
1. bästa odds 2,18 hos Spelbolag Coolbet
X. bästa odds 3,30 hos Spelbolag Coolbet
2. bästa odds 3,90 hos Spelbolag Bet365

Laguppställningar Argentina - Kroatien 21 juni 2018

Här följer de förväntade laguppställningarna i matchen och ca 1 timme innan matchen börjar är laguppställningarna officiella. Här kommer de preliminära uppställningarna:

Argentinas laguppställning 4-2-3-1 Preliminär
Målvakt: Caballero
Försvar: Salvio, Otamendi, Rojo, Tagliafico
Def Mittfält: Biglia, Mascerano
Off Mittfält:Meza, Messi, Di Maria
Anfall: Aguero

Kroatiens laguppställning 4-2-3-1 Preliminär
Målvakt: Subašić,
Försvar: Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić,
Def Mittfält: Rakitić, Modrić,
Off Mittfält:Perišić, Kramarić, Rebić
Anfall: Mandžukić

Erbjudanden Argentina - Kroatien VM 2018

Spelbolag 888sport - Superodds på Argentina - Kroatien!
888Sport har riktiga superodds på matchen Argentina - Kroatien till alla nya spelare. Du får 11 ggr pengarna om du tror på Argentina och hela 29 ggr om du tror på Kroatien! Du får dessutom een 200% oddsbonus upp till 1000 kr och ett 200 kr freebt på VM! Använd vår länk och kampanjkoden 200BONUS.
Till 888Sport
Spelbolag Leovegas - 200% oddsbonus hos LeoVegas!
LeoVegas har den bästa oddsbonusen av alla spelbolag just nu! Passa på att spela på VM med 200% upp till 2000 kr i bonus. Sätt in 1000 kr och spela med 3000 kr på LeoVegas Sport!
Till LeoVegas
Spelbolag Betsafe - 100% upp till 2000 kr i Oddsbonus under VM!
Betsafe ger alla nya spelare 100% upp till 2000 kr i oddsbonus under fotbolls VM! Spela på denna matchen och alla andra VM matcher med en mycket förmånlig oddsbonus!
Till Betsafe

TV Tid Argentina - Kroatien VM 2018

Matchen Argentina - Kroatien sänds på tv torsdag den 21 juni kl 20.00 i TV4.

Live stream Argentina - Kroatien VM 2018

Live stream på Argentina - Kroatien den 21 juni kl 20:00 kommer att visas på CMORE. Du kan alltså inte se matchen gratis i TV4Play.