Colombia-England Fotbolls VM 2018

Colombia och England möts i en mycket oviss åttondelsfinal i VM. Colombia har spelat upp sig och ser riktigt bra ut just nu! England vilade sina bästa spelare i matchen mot Belgien men spelade innan dess riktigt bra fotboll. Matchen spelas den 3 juli kl 20.00 och sänds av TV4.

Fotbolls VM

Speltips Colombia - England

I matchen mellan Colombia och England är det engelsmännen som är favoriter. Man har VMs skytteligaledare Harry Kane på topp som kan vara den som är skillnaden mellan lagen. Colombia har dock spelat bra och kommer inte vara så lätta att möta tror vi!

Colombia var illa ute när man förlorade mot Japan i den första gruppspelsmatchen. Men laget reste sig och vann alltså gruppen. För Colombias del var det nog bra att få England som motståndare och inte Belgien som ser ännu bättre ut. Colombia tvingas troligtvis spela utan sin stjärna James Rodriguez som skadade sig i matchen mot Senegal. Han ersätts troligtvis av Luis Muriel.

England spelade rikgit bra fotboll i de inledande två VM matcherna mot Tunisien och Panana. Men i ärlighetens namn är detta inte några bra fotbollslag. I matchen mot Belgien valde man att ställa över 8 ordinarie spelare och matchen blev inte någon värdemätare. Vi tror dock att England är ett bättre lag än Colombia och framförallt har de en av VMs bästa spelare i Harry Kane som vi tror är den stora skillnaden mellan lagen! England är med rätta favoriter och vi tror de klarar av det!
Speltips: England vinner!

Bästa Odds Colombia - England VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Colombia - England den 3 juli.
1. bästa odds 4,05 hos Spelbolag Unibet
X. bästa odds 3,25 hos Spelbolag Expekt
2. bästa odds 2,22 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Colombia - England 3 juli 2018

Här följer de förväntade laguppställningarna i matchen och ca 1 timme innan matchen börjar är laguppställningarna officiella. Här kommer de preliminära uppställningarna:

Colombias laguppställning 4-2-3-1 Preliminär
Målvakt: Ospina
Försvar: Arias, Mina, Sanchez, Mojica
Def Mittfält: Sanchez, Uribe
Off Mittfält: Quadrado, Quintero, Muriel
Anfall: Falcao

Englands laguppställning 4-2-3-1 Preliminär
Målvakt: Butland
Försvar: Walker, Cahill, Stones, Young
Def Mittfält: Dier, Henderson
Off Mittfält: Sterling, Lingard, Rashford
Anfall: Kane

Erbjudanden Colombia - England VM 2018

Spelbolag 888sport - 13 ggr pengarna på Colombia och 8 på England!
888Sport har ett supererbjudande med hela 13 ggr pengarna på att Colombia går vidare och 8 ggr på att England gör det! Du får dessutom 200% oddsbonus och ett 200 kr freebet på valfri VM marknad!
Till 888Sport

Spelbolag Leovegas - 200% oddsbonus hos LeoVegas!
LeoVegas har den bästa oddsbonusen av alla spelbolag just nu! Passa på att spela på VM med 200% upp till 2000 kr i bonus. Sätt in 1000 kr och spela med 3000 kr på LeoVegas Sport!
Till LeoVegas
Spelbolag Betsafe - 100% upp till 2000 kr i Oddsbonus under VM!
Betsafe ger alla nya spelare 100% upp till 2000 kr i oddsbonus under fotbolls VM! Spela på denna matchen och alla andra VM matcher med en mycket förmånlig oddsbonus!
Till Betsafe

TV Tid Colombia - England VM 2018

Matchen Colombia - England sänds på tv den 3 juli kl 20.00 i TV4.

Live stream Colombia - England VM 2018

Live stream på Colombia - England den 3 juli kl 20:00 kommer att visas av CMORE.