Iran - Spanien Fotbolls VM 2018

En av VM-favoriterna Spanien möter här en riktig outsider i form av Iran. Denna matchen kan väl bara sluta på ett sätt eller? Matchstarten är vilket fall som helst kl 20:00 på onsdagskvällen sänds på TV4 och C-More. Matchen spelas i Kazan där även en av åttondelsifinalerna spelas lite senare i VM.

Fotbolls VM

Speltips Iran - Spanien

Iran och Spanien spelar i grupp B tillsammans med Marocko och Portugal. I denna matchen är det stor fördel till Spanien som har de bästa laget av de två lagen. Iran får sikta in sig på att hålla nere siffrorna

Iran spelade sin första match mot Marocko men nu väntar ett helt annat motstånd i form av stjärnspäckade Spanien. Lyckas man komma undan med några poäng i denna matchen är det säkert en av VMs största skrällar genom tiderna. Iran har ett dugligt lag men får svårt att kunna rubba stora tunga Spanien. Men i fotboll kan allt hända och matchen ska spelas också. Iran har allt att vinna.

Spanien spelade mot Portugal i första matchen och nu väntar ett lite lättare motstånd. Tre poäng är det ända som räknas och gärna en bra målskillnad kan behövas också. Vi ser dock en liten risk för underskattning men det borde inte räcka. Främsta styrkan är att Spanien har en av de bästa spelartrupperna där även reserverna håller världsklass. En startuppställning med spelare som De Gea, Ramos, Silva och Isco gör att Spanien kan vinna mot alla lag. Spanien är alltså med rätta stora favoriter i mötet med Iran. En enkel seger och det ligger öppet för en spännande match mot Marocko i sista matchen.
Speltips. Spanien vinner!

Bästa Odds Iran - Spanien VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Iran - Spanien den 20 juni.
1. bästa odds 20,00 hos Spelbolag Bethard
X. bästa odds 6,75 hos Spelbolag Unibet
2. bästa odds 1,22 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Iran - Spanien 20 juni 2018

Iran och Spanien möts i den andra matchen 1 timme innan matchen börjar är laguppställningarna officiella. Här kommer de preliminära uppställningarna:

Irans laguppställning 4-2-3-1 Preliminär
Målvakt: Beiranvand
Försvar: Rezaeian, Pouraliganji, Pourghaz, Mohammadi,
Def Mittfält: Hajsafi, Karimi
Off Mittfält: Jahanbakhsh, Dejagah, Taromi
Anfall: Ghoochannejhad

Spaniens laguppställning 4-3-3 Preliminär
Målvakt: De Gea
Försvar: Carvajal, Ramos, Piqué, Alba
Mittfält: Iniesta, Busquets, Silva
Anfall: Isco, Costa, Asensio

Erbjudanden Iran - Spanien VM 2018

Spelbolag Betsafe - 100% upp till 2000 kr i Oddsbonus under VM!
Betsafe ger alla nya spelare en mycket bra oddsbonus på 100% upp till 2000 kr under fotbolls VM! Spela på Iran - Spanien och alla andra VM matcher med en mycket förmånlig oddsbonus!
Till Betsafe
Spelbolag Leovegas - 200% oddsbonus hos LeoVegas!
LeoVegas har den bästa oddsbonusen av alla spelbolag just nu! Passa på att spela på VM med 200% upp till 2000 kr i bonus. Sätt in 1000 kr och spela med 3000 kr på LeoVegas Sport!
Till LeoVegas
Spelbolag 888sport - 100% upp till 1500 kr i exklusiv bonus!
Vi har lagom till VM en exklusiv oddsbonus hos 888Sport på 100% upp till 1500 kr. Sätt in 1500 kr och spela med 3000 kr! Hos 888Sport finn bra odds att spela på under hela VM.
Till 888Sport

TV Tid Iran - Spanien VM 2018

Matchen Iran - Spanien sänds på tv onsdag den 20 juni kl 20.00 i TV4.

Live stream Iran - Spanien VM 2018

Live stream på Iran - Spanien den 20 juni kl 20:00 kommer att visas på CMORE.