Mexico - Sverige - Fotbolls VM 2018

Sverige möter Mexico i den tredje och sista matchen i grupp F i fotbolls VM 2018 den 27 juni 2018. Matchstarten är kl 16:00 på onsdag eftermiddag och sänds på SVT och SVTplay. Matchen spelas på Ekaterinburg Stadium i Jekaterinenburg som är en arena med plats för 35696 åskådare.

Fotbolls VM

Speltips Mexico - Sverige

Sverige mötte Sydkorea i första matchen och Tyskland i andra matchen. Nu ska det avgöras i den sista matchen vilka placeringar som Mexico och Sverige hamnar på. Mexico är på förhand knappafavoriter mot Sverige i denna matchen. Beroende på hur gruppspelet har gått kan Sverige vara tvungen att vinna matchen för att gå vidare.

Mexico är ett starkt lag men många duktiga spelare och en bra taktisk kunnighet. De har under sitt VM-kval skiftat uppställning ofta beroende på motstånd och vilka spelare som är tillgängliga. Längst fram har man Javier Hernández även kallad Chicarito. Han är en notorisk målskytt som de svenska försvaret får se upp med. Även Raul Jiménez och Carlos Vela är är andra offensiva alternativ som kan hota. I mål står den karismatiske Ochoa och han gäller det att lyckas besegra om Sverige ska vinna denna matchen.

Sverige är sett till oddsen lite underdogs i denna matchen. Detta kan passa det svenska laget om man låter Mexico behålla bollen och ligga tight och sen kontra med Forsberg och Berg. Mexicos grundspel är annars väldigt tekniskt och där kan vi inte mäta oss med mexikanarna. Däremot kan vi kanske komma upp i rygg och smälla på med vår fysik. Då kan det bli lite grinigt och det kan vi utnyttja. I denna matchen gäller säkert vinna eller försvinna för båda lagen. Full fart framåt och det kanske finns en chans till avancemang.
Speltips. Sverige vinner!

Bästa Odds Mexico - Sverige VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Mexico - Sverige den 27 juni.
1. bästa odds 2,65 hos Spelbolag Coolbet
X. bästa odds 3,40 hos Spelbolag Interwetten
2. bästa odds 3,20 hos Spelbolag Unibet

Laguppställningar Mexico - Sverige 27 juni 2018

Janne Andersson har om inga skador inträfar på vägen möjlighet att ställa bästa laget på benen och det är i så fall dessa spelare:
Mexicos laguppställning 27 juni 2018 4-4-2 Preliminär
Målvakt: Ochoa
Försvar: Araujo, Ayala, Alanís, Layún
ittfält: Vela, Herrera, Jonathan, Gallardo
Anfall: Hernández, Jiménez
Sveriges laguppställning mot Mexico 4-4-2 - Preliminär
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Mittfält: Durmaz, Ekdal, Johansson, Forsberg
Anfall: Berg, Toivonen

Sveriges landslagstrupp mot Mexico

Janne Andersson har ännu inte tagit ut någon VM trupp men tills dess har vi truppen från senaste playoff mot Italien:

Sveriges trupp

Målvakter: Robin Olsen, FC Köpenhamn, Kristoffer Nordfeldt, Swansea, Karl-Johan Johnsson, Guingamp.

Försvarare: Andreas Granqvist, Krasnodar, Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, Mikael Lustig, Celtic, Ludwig Augustinsson, Werder Bremen, Pontus Jansson, Leeds, Emil Krafth, Bologna, Filip Helander, Bologna, Martin Olsson, Swansea. Johan Larsson, Bröndby.

Mittfältare: Emil Forsberg, Leipzig, Albin Ekdal, Hamburg, Ken Sema, Östersund, Jakob Johansson, AEK Aten, Viktor Claesson, Krasnodar, Sebastian Larsson, Hull, Gustav Svensson, Seattle, Marcus Rohdén, Crotone, Jimmy Durmaz, Olympiacos.

Anfallare: Marcus Berg, Al Ain, Isaac Kiese Thelin, Waasland-Beveren, Ola Toivonen, Toulouse, John Guidetti, Celta Vigo.

TV Tid Mexico - Sverige VM 2018

Matchen Mexico - Sverige sänds på tv onsdag den 27 juni kl 16.00 i SVT.

Live stream Mexico - Sverige VM 2018

Live stream på Mexico - Sverige den 27 juni kl 16:00 kommer att visas på SVTplay.

Erbjudanden Mexico - Sverige VM 2018

Spelbolag Mr Green - 100% vinstboost på Sverige!
Mr Green ger alla nya spelare 100% vinstboost på första spelet upp till 5000 kr! Detta går att använda på t.ex Mexico - Sverige och få 100 % mer i vinst på Sverige!
Till Mr Green