Portugal - Spanien Fotbolls VM 2018

Regerande europamästarna Portugal tar emot Spanien som är en av de stora favoriterna att vinna VM i Ryssland. Dessa båda storlag möts redan i den första omgången och är en av de intressantaste gruppspelsmatcherna i hela VM. Matchstarten är kl 20:00 på fredagskvällen sänds på SVT och SVTplay. Matchen spelas i Sotji som är samma plats där Sverige möter Tyskland lite senare i VM.

Fotbolls VM

Speltips Portugal - Spanien

Portugal och Spanien spelar i grupp B tillsammans med Marocko och Iran. Det är med andra ord upplagt för båda dessa lag att gå vidare relativt enkelt från gruppspelet. Den som vinner gruppen kommer möta 2:an i grupp A där Ryssland, Saudiarabien, Egypten och Uruguay spelar. Den som blir tvåa kommer få möta vinnaren från grupp A i åttondelsfinal.

Portugal är alltså regeranade europamästare och kanske lite underskattat i VM. Här är ett lag som för två år sedan var bäst i Europa men som ändå går at spela till ca 25 ggr pengarna som vinnare av hela VM. I matchen mot Spanien kommer som vanligt mycket att handla om Christiano Ronaldo. Men som vi såg i EM 2016 vann man faktiskt till stor del utan honom. Här finns en defensiv som är riktigt bra och då kan det räcka långt med att hitta fram till Ronaldo någon gång under matchen.

Spanien misslyckades fullständigt i förra VM slutspelet. Nu får man en ny chans och det är många som pratar om Spanien som vinnare av VM. Främsta styrkan är att Spanien har en av de bästa spelartrupperna där även reserverna håller världsklass. En startuppställning med spelare som De Gea, Ramos, Silva och Isco gör att Spanien kan vinna mot alla lag. Spanien är alltså med rätta favoriter i mötet med Portugal. Men vi tror att det kommer bli väldigt jämnt och krysset blir vårt utgångstips.
Speltips. Kryss!

Bästa Odds Portugal - Spanien VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Portugal - Spanien den 15 juni.
1. bästa odds 4,50 hos Spelbolag Unibet
X. bästa odds 3,50 hos Spelbolag Bet365
2. bästa odds 2,05 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Portugal - Spanien 15 juni 2018

Portugal och Spanien möts i den första matchen 1 timme innan matchen börjar är laguppställningarna officiella. Här kommer de preliminära uppställningarna:

Portugals laguppställning 4-4-2 Preliminär
Målvakt: Lopes
Försvar: Rui, Ronaldo, Fonte, Cancelo
Mittfält: Fernandes, Gomes, Silva, Quaresma
Anfall: Bruno, Christiano Ronaldo

Spaniens laguppställning 4-3-3 Preliminär
Målvakt: De Gea
Försvar: Carvajal, Ramos, Piqué, Alba
Mittfält: Iniesta, Busquets, Silva
Anfall: Isco, Costa, Asensio

Erbjudanden Portugal - Spanien VM 2018

Spelbolag Betsafe - 100% upp till 2000 kr i Oddsbonus under VM!
Betsafe ger alla nya spelare 100% upp till 2000 kr i oddsbonus under fotbolls VM! Spela på Portugal - Spanien och alla andra VM matcher med en mycket förmånlig oddsbonus!
Till Betsafe

TV Tid Portugal - Spanien VM 2018

Matchen Portugal - Spanien sänds på tv fredag den 15 juni kl 20.00 i SVT.

Live stream Portugal - Spanien VM 2018

Live stream på Portugal - Spanien den 15 juni kl 20:00 kommer att visas på SVTplay.