Ryssland - Saudiarabien i Fotbolls VM 2018 - Fotbolls VM 2018

Ryssland tog emot Saudiarabien i öppningsmatchen i grupp A i fotbolls VM 2018 den 14 juni 2018. Det blev en förkrossande Rysk seger med hela 5-0. Ryssland behövde inte spela speciellt bra då Saudiarabien spelade väldigt dåligt. Oavsett blev det en bra start för Ryssland som fick chansen att spela ihop laget! Matchen spelades på Luzhniki Stadium i Moskva som är en arena med plats för hela 81006 åskådare.

Ryssland - Saudiarabien

Speltips Ryssland - Saudiarabien

Ryssland som är värd för Fotbolls VM inleder sin första match mot ett av VMs svagaste lag - Saudiarabien. De ryska spelarna kommer dock ha en hel nations förväntningar och press på sig och en öppningsmatch i ett VM är aldrig lätt för något lag.

Ryssland är enda laget som är direktkvalificerat till VM och de har satsat enormt för att få ett slagkraftig lag. Tränaren Stanislav Cherchesov har tidigare spelat i VM som spelare och har en lång karriär som tränare bakom sig bland annat i Spartak Moskva. Det finns gott om duktiga fotbolls-spelare i Ryssland men man saknar den där riktiga stjärna i årets trupp. Laget jobbar dock hårt och är svåra att slå. Ryssland är stora favoriter att vinna denna matchen och skulle detta inte ske är det en stor skräll. Innan VM har Ryssland spelat ett flertal vänskapsmatcher mot kvalificerat motstånd som Brasilien, Frankrike och Turkiet. Det har dock slutat med förlust så det ryska folket är pessimistiska. Detta behöver det ryska spelet vända på genom att vinna öppningsmatchen.

Saudiarabien kom tvåa i sin VM-kvalgrupp i Asien. Saudiarabiens förbundskapten heter Bert van Marwijk och lagkapten är Osama Hawsawi som även är den största stjärnan. Detta kommer förmodligen inte att räcka mot ett hungrigt Ryssland i VMs öppningsmatch. Saudierna kommer få det extremt tufft i denna matchen. Inför VM har Saudiarabien spelat tre träningsmatcher mot Tyskland, Italien och Peru- Alla har slutat med förlust och vi tror att de kammar noll även i denna matchen.
Speltips: Ryssland vinner!

Bästa Odds Ryssland - Saudiarabien VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Ryssland - Saudiarabien den 14 juni.
1. bästa odds 1,51 hos Spelbolag Coolbet
X. bästa odds 4,33 hos Spelbolag Bet365
2. bästa odds 9,50 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Ryssland - Saudiarabien 14 juni 2018

Ryssland och Saudiarabien kommer spela i öppningsmatchen i VM ochdetta är de officiella laguppställningarna.

Rysslands laguppställning 4-5-1 Officiell
Målvakt: Akinfeev
Försvar: Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Zhirkov
Def Mittfält: Gazinsky, Zobnin
Off Mittfält: Dzagoev, Golovin, Samedov
Anfall: Smolov

Saudiarabiens laguppställning 4-2-3-1 - Officiell
Målvakt: Al Muaiouf
Försvar: Al-Shahrani, Hawsawi, Omar Hawsawi, Dawsari
Def Mittfält: Otayf, Al-Faraj
Off Mittfält: Al-Shehri, Al-Jassim , Nawaf
Anfall: Al-Sahlawi

Erbjudanden Ryssland - Saudiarabien VM 2018

Spelbolag Betser - Freebet om Ryssland inte vinner hos Betser!
Betser har en "No Brainer" i form av ett freebet på öppningsmatchen mellan Ryssland - Saudiarabien. Spela för minst 10 euro på rysk vinst och skulle dom förlora får du 10 euro i freebet utan omsättningskrav. Nya spelare får 100 kr utan omsättningskrav om du spelar för 200 kr.
Till Betser
Spelbolag Comeon - Förbättrad VM bonus och VM fotboll hos ComeOn!
Vi har lagom till VM ComeOn laddat med en riktigt superbonus. Nya spelare får 200% oddsbonus upp till 1000 kr. Sätt in 500 kr och spela med 1500 kr. Men fram till den 15 Juli får dessutom alla nya spelare VM fotbollen hemskickad värd 249 kr!
Till ComeOn
Spelbolag Betsson - Få 5x100 kr riskfria spel på VM!
Betsson ger alla sina spelare 5 riskfria spel på VM värda 100 kr styck. Förlorar du något av dina spel får du pengarna tillbaka utan omsättningkrav. Erbjudandet användas på premiärmatchen i VM. Nya spelare får dessutom 1000 kr riskfritt första spel hos Betsson!
Till Betsson
Spelbolag 888sport - 100% upp till 1500 kr i exklusiv bonus!
Vi har lagom till VM en exklusiv oddsbonus hos 888Sport på 100% upp till 1500 kr. Sätt in 1500 kr och spela med 3000 kr! Hos 888Sport finn bra odds att spela på under hela VM.
Till 888Sport
Spelbolag Betfair - 26 ggr pengarna på att det blir mål i matchen!
Nya spelare får exklusivt via vår länk och kampanjkoden ZFBMCS hela 26 ggr penganra på att minst ett mål görs i matchen! Max 10 kr får satsas på denna kampanjen till detta superodds!
Till erbjudandet

TV Tid Ryssland - Saudiarabien VM 2018

Matchen Ryssland - Saudiarabien sänds på tv torsdag den 14 juni kl 17.00 i SVT.

Live stream Ryssland - Saudiarabien VM 2018

Live stream på Ryssland - Saudiarabien den 14 juni kl 17:00 kommer att visas på SVTplay.