Sverige - England kvartsfinal Fotbolls VM 2018

Sverige vann med 1-0 mot Schweiz i åttondelsfinalen i VM efter mål av Emil Forsberg i den 66:e minuten. Segern var rättvis då Sverige skapade de bästa målchanserna. En fantastsik defensiv var återigen Sveriges segervapen! Nu blir det kvartsfinal för Sverige mot England!

Fotbolls VM

Speltips Sverige - England Kvartsfinal

Sverige spelade stabilt mot Schweiz och hade de bästa chanserna. Till slut kunde Emil Forsberg via en försvarare göra det vinnande 1-0 målet. England spelade en av vms hetaste och fulaste matcher med mängder av gula kort och fult spel. England tog ledningen via Kane efter en straff. Därefter kunde Colombia kvittera efter en hörna i 93:minuten av Yerry Mina. Därefter blev det en mållös förlängning och senare ett straffavgörande som England vann.

Sverige kämpade och slet som djur i matchen och har nu några dagars välbehövlig vila för att ladda batterierna mot kvartsfinalen mot England. Det Janne Andersson har gjort med det svenska laget är helt fantastiskt. Han har skapat ett mycket bra sammansvetsat lag med relativt mediokra spelare. I kvartsfinalen kommer Mikael inte att vara med då han fick ett andra gult kort och är därmed avstängd. I övrigt är laget intakt och vi räknar med att ungefär samma spelare får chansen igen. Två ändringar blir det då Sebastian Larsson tar sin plats på mitten och Emil Krafth ersätter på högerbacken. Sverige blir en svår nöt att knäcka för England.

England har en tuff förlängning i benen och spelade den senare matchen. Detta borde betyda att spelarna är lite mer slitna. Dock så vilade flera av spelarna i den tredje matchen mot Belgien och England har en bred trupp med duktiga spelare. England har spelat mycket kompakt med en 5 backslinje under VM. Detta blir svårt för Sverige att komma igenom. Men samtidigt kan engelsmännen underskatta Sverige och det passar Sverige bäst. Vi är lite patriotiska när vi tippar med hjärtat och tror på Sverige.
Speltips: Sverige vinner!

Bästa Odds Sverige - England VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Sverige - England den 7 juli.
1. bästa odds 4,85 hos Spelbolag Bethard
X. bästa odds 3,30 hosSpelbolag Bet365
2. bästa odds 2,01 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Sverige - England 7 juli 2018

Sverige och England möts i den tredje kvartsfinalen och här är officiella laguppställningar.

Sveriges laguppställning 4-4-2 Officiell
Målvakt: Olsen
Försvar: Krafth, Granqvist, Lindelöf, Augustinsson
Mittfält: Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg
Anfall: Berg, Toivonen

Englands laguppställning 3-5-2 Officiell
Målvakt: Pickford
Försvar: Walker, Stones, Maguire
Mittfält: Trippier, Alli, Henderson, Lingard, Young
Anfall: Sterling, Kane

Erbjudanden Sverige - England Kvartsfinal 2018

Spelbolag 888sport - 17 ggr pengarna på att Sverige går vidare + 200% bonus!
888Sport har ett supererbjudande till nya spelare med hela 17 ggr pengarna på att Sverige går vidare i kvartsfinalen mot England! Du får dessutom 200% oddsbonus och ett 200 kr freebet på valfri VM marknad! Använd vår länk och bonuskoden 200BONUS
Till erbjudandet
Spelbolag Unibet - 10 ggr pengarna hos Unibet!
Unibet ger nya spelare hela 20 ggr pengarna på att Sverige vinner mot England i kvartsfinalen. Du får ett 50 kr freebet om spelet inte sitter! Nya spelare får 200% upp till 1000 kronor i oddsbonus! Sätter du in 500 kr spelar du med 1500 kr på VM!
Till Unibet
Spelbolag Betsafe - 100% upp till 2000 kr i Oddsbonus under VM!
Betsafe ger alla nya spelare 100% upp till 2000 kr i oddsbonus under fotbolls VM! Spela på denna matchen och alla andra VM matcher med en mycket förmånlig oddsbonus!
Till Betsafe

TV Tid Sverige - England VM 2018

Matchen Sverige - England sänds på tv lördag den 7 juli kl 16:00 i SVT.

Live stream Sverige - England VM 2018

Live stream på Sverige - England den 7 juli kl 16:00 kommer att visas på SVT-Play om du har svensk ip-adress.