Sverige - Schweiz åttondelsfinal Fotbolls VM 2018

Sverige vann med 1-0 mot Schweiz i åttondelsfinalen i VM efter mål av Emil Forsberg i den 66:e minuten. Segern var rättvis då Sverige skapade de bästa målchanserna. En fantastsik defensiv var återigen Sveriges segervapen! Nu blir det kvartsfinal för Sverige!

Fotbolls VM

Speltips Sverige - Schweiz Åttondelsfinal

Sverige kunde resa sig efter debaclet mot Tyskland och leverera på topp i sista matchen mot Mexiko. Ett solitt försvarsspel kryddades med snabba kontringar och fint anfallsspel. Schweiz är inget dåligt lag utan fick 1-1 mot Brasilien och sen vann man en tung seger mot Serbien. I sista matchen blev det 2-2 vilket innebar andra plats i gruppen.

Sverige kämpade och slet som djur i matchen och har nu några dagars välbehövlig vila för att ladda batterierna mot åttondelsfinalen mot Schweiz. Det Janne Andersson har gjort med det svenska laget är helt fantastiskt. Han har skapat ett mycket bra sammansvetsat lag med relativt mediokra spelare. I åttondelsfinalen kommer Sebastian Larsson inte att vara med då han fick ett andra gult kort och är därmed avstängd. Han blev senare i matchen utbytt pga av nån form av influensa trodde man. Ersätter gör Gustav Svensson på mitten. Kan Sverige ladda om och göra en ny bragd finns det alla möjligheter att gå vidare från denna åttondelsfinal.

Schweiz inledde VM på bästa sätt med att chocka Brasilien då man fick 1-1 i den matchen. Sedan vända man och vann mot Serbien med 2-0 efter mål av Shaquiri och Xhaka. I sista matchen räckte det med kryss för att gå vidare och det fick man också då det slutade 2-2 mot jumbon Costa Rica. På förhand är detta en jämn match med två skickliga lag. Schweiz får dock klara sig utan två tunga pjäser i försvaret i form av Fabian Schär och Stephan Lichtsteiner i denna matchen pga av avstängningar. Längst fram får Sverige försöka få stopp på Shaquiri och Dzemaili som har gjort mål under VM och visat fin form. Vi är lite patriotiska när vi tippar med hjärtat och tror på Sverige.
Speltips: Sverige vinner!

Bästa Odds Sverige - Schweiz VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Sverige - Schweiz den 3 juli.
1. bästa odds 3,17 hos Spelbolag Coolbet
X. bästa odds 3,00 hosSpelbolag Coolbet
2. bästa odds 2,78 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Sverige - Schweiz 3 juli 2018

Sverige och Schweiz möts i den sjunde åttondelsfinalen och här är officiella laguppställningar.

Spaniens laguppställning 4-4-2 Officiell
Målvakt: Olsen
Försvar: Lustig, Granqvist, Lindelöf, Augustinsson
Mittfält: Claesson, Svensson, Ekdal, Forsbert
Anfall: Berg, Toivonen

Rysslands laguppställning 4-5-1 Officiell
Målvakt: Sommer
Försvar: Lang, Djourou, Akanji, Rodriguez
Def Mittfält: Behrami, Xhaka
Off Mittfält: Shaquiri, Dzemaili, Zuber
Anfall: Drmic

Erbjudanden Sverige - Schweiz Åttondelsfinal 2018

Spelbolag Coolbet - Extra Coolbet bonus bara idag 3 juli!
Coolbet firar Sveriges åttondelsfinal med en specialbonus som bara gäller på tisdagen. Du får 100% bonus upp till 1000 kr OCH ett 500 kr helt riskfritt första spel (min odds: 1.50) på Sverige - Schweiz! (Se bara till att detta är ditt första spel!)
Till Coolbet
Spelbolag 888sport - 11 ggr pengarna på att Sverige går vidare + 200% bonus!
888Sport har ett supererbjudande till nya spelare med hela 11 ggr pengarna på att Sverige går vidare i åttondelsfinalen mot Schweiz! Du får dessutom 200% oddsbonus och ett 200 kr freebet på valfri VM marknad! Använd vår länk och bonuskoden 200BONUS
Till erbjudandet
Spelbolag Unibet - 10 ggr pengarna hos Unibet!
Unibet ger sina spelare 10 ggr pengarna på att Sverige vinner mot Schweiz i åttondelsfinalen. Du får ett 50 kr freebet om spelet inte sitter! Nya spelare får 200% upp till 1000 kronor i oddsbonus! Sätter du in 500 kr spelar du med 1500 kr på VM!
Till Unibet

TV Tid Sverige - Schweiz VM 2018

Matchen Sverige - Schweiz sänds på tv tisdag den 3 juli kl 16:00 i TV4. Det är alltså inte på SVT som en del TV tablåer skrivit tidigare. Detta beror på att SVT och TV4 sänder varannan Sverige match i VM.

Live stream Sverige - Schweiz VM 2018

Live stream på Sverige - Schweiz den 3 juli kl 16:00 kommer att visas på Cmore.