Sverige - Sydkorea - Fotbolls VM 2018

Sverige möter Sydkorea i första matchen i fotbolls VM 2018 den 18 juni 2018. Matchen startar redan kl 14:00 på måndagseftermiddagen och sänds på SVT och SVTplay. Detta är matchen som Sverige måste vinna för att ha en rimlig chans att nå slutspelet! Matchen spelas på Nizhny Novgorod Stadium som är en arena med plats för 45331 åskådare.

Fotbolls VM

Speltips Sverige - Sydkorea

Sveriges senaste tävlingsmatcher var playoff matcherna mot Italien där vi lyckades vinna. Kan man få med sig en del av det till VM har vi goda chanser att besegra Sydkorea och gå vidare från gruppspelet. I grupp F spelar även Tyskland och Mexiko.

Sverige är defensivt duktiga och lyckades hålla Italien borta från att göra mål i över 180 minuter. Offensivt har vi framförallt Emil Forsberg och Marcus Berg och det är med deras snabba omställningar vi skall vinna matcher som denna. Om Sverige lyckas hålla alla nyckelspelare skadefria finns det goda chanser till ett bra resultat i denna vikiga premiär. För i nästa match väntar storfavoriten Tyskland.

Sydkorea tog sig vidare till VM relativt enkelt i Asiens VM-kvalgrupp. Sydkorea spelar ett snabbt och rörligt passningsspel. Dock är de lite klena i kroppen och kan få svårt mot Sveriges starka fysik. Tottenhams Heung min Son är den enda storstjärnan och han är i sina bästa stunder mycket farlig i djupled och kan på egen hand skapa oreda i svenska försvaret. Kan vi få stopp på Son så finns det goda chanser för Sverige att vinna. Vi tror inte att Sydkorea klarar av att mäta sig med Sverige som är ett klart mycket bättre landslag.
Speltips. Sverige vinner!

Bästa Odds Sverige - Sydkorea VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Sverige - Sydkorea den 18 Juni.
1. bästa odds 2,25 hos Spelbolag Unibet
X. bästa odds 3,40 hos Spelbolag Interwetten
2. bästa odds 3,80 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Sverige - Sydkorea 18 juni 2018

Janne Andersson har om inga skador inträfar på vägen möjlighet att ställa bästa laget på benen och det är i så fall dessa spelare:
Sveriges laguppställning mot Sydkorea 4-4-2 - Preliminär
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Mittfält: Claesson, Ekdal, Johansson, Forsberg
Anfall: Berg, Toivonen

Sydkoreas laguppställning 18 juni 2018 4-4-2 Preliminär
Målvakt: Cho Hyun-woo
Försvar: Kim Young-Gwon, Jang Hyun-Soo, Min-Woo Kim, Chul-soon Choi,
Mittfält: Ki Sung-Yeung, Jung Woo-Young, Lee Jae-Sung, Chang-Hoon Kwon
Anfall: Son Heung-Min, Koo Ja-Cheol

Sveriges landslagstrupp mot Sydkorea

Janne Andersson har ännu inte tagit ut någon VM trupp men tills dess har vi truppen från senaste playoff mot Italien:

Sveriges trupp

Målvakter: Robin Olsen, FC Köpenhamn, Kristoffer Nordfeldt, Swansea, Karl-Johan Johnsson, Guingamp.

Försvarare: Andreas Granqvist, Krasnodar, Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, Mikael Lustig, Celtic, Ludwig Augustinsson, Werder Bremen, Pontus Jansson, Leeds, Emil Krafth, Bologna, Filip Helander, Bologna, Martin Olsson, Swansea. Johan Larsson, Bröndby.

Mittfältare: Emil Forsberg, Leipzig, Albin Ekdal, Hamburg, Ken Sema, Östersund, Jakob Johansson, AEK Aten, Viktor Claesson, Krasnodar, Sebastian Larsson, Hull, Gustav Svensson, Seattle, Marcus Rohdén, Crotone, Jimmy Durmaz, Olympiacos.

Anfallare: Marcus Berg, Al Ain, Isaac Kiese Thelin, Waasland-Beveren, Ola Toivonen, Toulouse, John Guidetti, Celta Vigo.

TV Tid Sverige - Sydkorea VM 2018

Matchen Sverige - Sydkorea sänds på tv måndag den 18 juni kl 14.00 i SVT.

Live stream Sverige - Sydkorea VM 2018

Live stream på Sverige - Sydkorea den 18 juni kl 14:00 kommer att visas på SVT Play.

Erbjudanden Sverige - Sydkorea VM 2018

Spelbolag Mr Green - 100% vinstboost!
Mr Green ger alla nya spelare 100% vinstboost på första spelet upp till 5000 kr! Detta går att använda på t.ex Sverige - Sydkorea och få 100 % mer i vinst på Sverige!
Till Mr Green