Tyskland - Mexiko Fotbolls VM 2018

Regerande världsmästarna Tyskland möter Mexiko i den första matchen i Grupp F den 17:e juni kl 17.00. En mycket intressant match för svensk del då även vi spelar i Grupp F tillsammans med Sydkorea. Tyskland är tillsammans med Brasilien favoriter att vinna fotbollsVM i Ryssland. Detta blir en svår uppgift för Mexiko som i första hand får hoppas vinna mot Sverige och Sydkorea. Matchen sänds i TV4 och CMore.

Fotbolls VM

Speltips Tyskland - Mexiko

Tyskland och Mexiko är de två lag som de flesta experter tror skall gå vidare från Grupp F. Att Tyskland klarar det förväntar vi oss, men det är inte lika självklart att Mexiko klarar det. För svensk del är det bäst om Tyskland vinner då det i första hand är andraplatsen i gruppen vi slåss med Mexiko om.

Tyskland är alltså regerande världsmästare och favoriter att vinna VM även i år. Det man kan säga om Tyskland är att de har en fantastiskt bra spelartrupp och de har den bästa 23 mannatruppen i VM tycker vi. Det är onekligen avgörande i en lång turnering när skador och avstängningar kommer in i bilden. Dock kan vi tycka att Joachim Löw borde tagit med Leroy Sané i truppen efter en fantastisk säsong i Manchester City. I matchen mot Mexiko är det bara vinst som räknas. För Tysklands del är det livsviktigt att inte bli tvåa i gruppen för då möter man troligtvis Brasilien redan i åttondelsfinal.

Mexiko som är på 15:e plats i FIFAs världsranking har ett bra lag som kan gå långt i VM. Mest känd för svensk del är Javier Hernández som numera spelar i West Ham. I matchen mot Tyskland handlar det främst om att försöka spela sig till ett kryss och därefter besegra Sverige och Sydkorea. Det skulle i så fall till och med kunna räcka till att vinna gruppen. Men det mesta talar för att Tyskland är bättre än Mexiko och vinner relativt enkelt.
Speltips. Tyskland vinner!

Bästa Odds Tyskland - Mexiko VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Tyskland - Mexiko den 17 juni.
1. bästa odds 1,51 hos Spelbolag Coolbet
X. bästa odds 4,75 hos Spelbolag Unibet
2. bästa odds 8,00 hos Spelbolag Unibet

Laguppställningar Tyskland - Mexiko 17 juni 2018

Tyskland och Mexico möts i den första matchen i grupp F och ca 1 timme innan matchen börjar är laguppställningarna officiella. Här kommer de preliminära uppställningarna:

Tysklands laguppställning 4-5-1 Preliminär
Målvakt: Neuer
Försvar: Kimmich, Boateng, Hummels, Hector
Mittfält: Muller, Kroos, Draxler, Gundogan, Özil
Anfall: Werner

Mexikos laguppställning 4-3-3 Preliminär
Målvakt: Ochoa
Försvar: Layun, Ayala, Salcedo, Gallardo
Mittfält: Fabian, Marquez, dos Santos
Anfall: Vela, Javier Hernández, Jimenez

Erbjudanden Tyskland - Mexiko VM 2018

Spelbolag Leovegas - 200% oddsbonus hos LeoVegas!
LeoVegas har den bästa oddsbonusen av alla spelbolag just nu! Passa på att spela på VM med 200% upp till 2000 kr i bonus. Sätt in 1000 kr och spela med 3000 kr på LeoVegas Sport!
Till LeoVegas
Spelbolag 888sport - 100% upp till 1500 kr i exklusiv bonus!
Vi har lagom till VM en exklusiv oddsbonus hos 888Sport på 100% upp till 1500 kr. Sätt in 1500 kr och spela med 3000 kr! Hos 888Sport finn bra odds att spela på under hela VM.
Till 888Sport
Spelbolag Betsson - Få 5x100 kr riskfria spel på VM!
Betsson ger alla sina spelare 5 riskfria spel på VM värda 100 kr styck. Förlorar du något av dina spel får du pengarna tillbaka utan omsättningkrav. Erbjudandet användas på matchen mellan Tyskland och Mexiko. Nya spelare får dessutom 1000 kr riskfritt första spel hos Betsson!
Till Betsson
Spelbolag Comeon - Förbättrad VM bonus och VM fotboll hos ComeOn!
Vi har lagom till VM ComeOn laddat med en riktigt superbonus. Nya spelare får 200% oddsbonus upp till 1000 kr. Sätt in 500 kr och spela med 1500 kr. Men fram till den 15 Juli får dessutom alla nya spelare VM fotbollen hemskickad värd 249 kr!
Till ComeOn
Spelbolag Betsafe - 100% upp till 2000 kr i Oddsbonus under VM!
Betsafe ger alla nya spelare 100% upp till 2000 kr i oddsbonus under fotbolls VM! Spela på Tyskland - Mexiko och alla andra VM matcher med en mycket förmånlig oddsbonus!
Till Betsafe

TV Tid Tyskland - Mexiko VM 2018

Matchen Tyskland - Mexiko sänds på tv fredag den 17 juni kl 17.00 i TV4.

Live stream Tyskland - Mexiko VM 2018

Live stream på Tyskland - Mexiko den 17 juni kl 17:00 kommer att visas på CMore. Du kan alltså inte se något fotbolls VM i TV4Play.