Tyskland - Sverige - Fotbolls VM 2018

Sverige möter regerande mästarna Tyskland i andra matchen i fotbolls VM 2018 den 23 juni 2018. Matchen startar 20:00 på midsommardagens kväll och sänds på TV4 och TV4play. Matchen spelas på Fisht Stadium i Sotji som är en arena med plats för 47700 åskådare.

Fotbolls VM

Speltips Tyskland - Sverige

Sverige mötte Sydkorea i första matchen och Tyskland spelade mot Mexico. Beroende på hur det gick i respektive öppningsmatch får vi se vem som är mest pressad att vinna. Tyskland är på förhand stora favoriter mot Sverige i denna matchen. Kan Sverige gneta sig till ett kryss har man gjort en bragd.

Tyskland är regerande VM-mästare och går alltid långt i VM. Tyskland har ett nästintill komplett lag med många duktiga spelare på varje position. Inte många av de svenska spelarna skulle platsa ens på bänken i Tyskland. Får Tyskland normal utdelning i en sån här match vinner de med ett par bollar. Tyskland brukar dock börja lite lugnare i början av turneringarna och det kan vara Sveriges chans till poäng.

Sverige har visat att man kan spela bra mot bra landslag då man lyckades slå ut Italien från Playoff samt slå Frankrike. I en enstaka match kan Sverige kanske ha något att hämta. Men i ett VM så går det inte att gå på halvfart så tyskarna blir nog för svåra här. Gör Sveriges sitt livs match finns det en liten chans till ett avgjort resultat. Sverige har ett mycket starkt försvarspel över hela banan.
Speltips. Tyskland vinner!

Bästa Odds Tyskland - Sverige VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Tyskland - Sverige den 23 Juni.
1. bästa odds 1,55 hos Spelbolag Interwetten
X. bästa odds 4,20 hos Spelbolag Coolbet
2. bästa odds 8,25 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Tyskland - Sverige 23 juni 2018

Janne Andersson har om inga skador inträfar på vägen möjlighet att ställa bästa laget på benen och det är i så fall dessa spelare:
Tysklands laguppställning 23 juni 2018 4-2-3-1 Preliminär
Målvakt: Neuer
Försvar: Kimmich, Hummels, Boateng, Hector,
Def Mittfält: Kroos, Gundogan
Off Mittfält: Müller, Özil, Draxler
Anfall: Götze
Sveriges laguppställning mot Tyskland 4-4-2 - Preliminär
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Mittfält: Claesson, Ekdal, Johansson, Forsberg
Anfall: Berg, Toivonen

Sveriges landslagstrupp mot Tyskland

Janne Andersson har ännu inte tagit ut någon VM trupp men tills dess har vi truppen från senaste playoff mot Italien:

Sveriges trupp

Målvakter: Robin Olsen, FC Köpenhamn, Kristoffer Nordfeldt, Swansea, Karl-Johan Johnsson, Guingamp.

Försvarare: Andreas Granqvist, Krasnodar, Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, Mikael Lustig, Celtic, Ludwig Augustinsson, Werder Bremen, Pontus Jansson, Leeds, Emil Krafth, Bologna, Filip Helander, Bologna, Martin Olsson, Swansea. Johan Larsson, Bröndby.

Mittfältare: Emil Forsberg, Leipzig, Albin Ekdal, Hamburg, Ken Sema, Östersund, Jakob Johansson, AEK Aten, Viktor Claesson, Krasnodar, Sebastian Larsson, Hull, Gustav Svensson, Seattle, Marcus Rohdén, Crotone, Jimmy Durmaz, Olympiacos.

Anfallare: Marcus Berg, Al Ain, Isaac Kiese Thelin, Waasland-Beveren, Ola Toivonen, Toulouse, John Guidetti, Celta Vigo.

TV Tid Tyskland - Sverige VM 2018

Matchen Tyskland - Sverige sänds på tv lördag den 23 juni kl 20.00 i TV4.

Live stream Tyskland - Sverige VM 2018

Live stream på Tyskland - Sverige den 23 juni kl 20:00 kommer att visas på Tv4play.

Erbjudanden Tyskland - Sverige VM 2018

Spelbolag Mr Green - 100% vinstboost!
Mr Green ger alla nya spelare 100% vinstboost på första spelet upp till 5000 kr! Detta går att använda på t.ex Tyskland - Sverige och få 100 % mer i vinst på Sverige!
Till Mr Green