Uruguay - Ryssland Fotbolls VM 2018

Matchen mellan Uruguay - Ryssland är gruppfinalen i Grupp A. Och här handlar det om att vinna gruppen. Vid oavgjort vinner Ryssland gruppen på bättre målskillnad. Men oavsett hur matchen slutar vet man inte sin motståndare innan grupp B har spelats klart lite senare ikväll.

Fotbolls VM

Speltips Uruguay - Ryssland

Matchen mellan Uruguay - Ryssland är en på förhand ganska jämn match. Uruguay är ett på pappret lite bättre fotbollslag men Ryssland har fördelen av att spela VM på hemmaplan. Matchen bör handla om att vinna gruppen och i så fall hoppas på att slippa möta Spanien i en åttondelsfinal men det är långt ifrån säkert att det blir så.

Uruguay har ett riktigt vasst anfallspar i Edison Cavani och Luis Suarez. Mycket av spelet går ut på att sätta dem i lägen och det behövs inte mycket för att de skall hitta målet. Försvarsmässigt är det Atletico Madrids Diego Godin som styr och ställer och totalt sett är Uruguay ett mycket stabilt lag utan egentliga svagheter. Vi tyskar dock att man kunde förvätat sig ett bättre spela av Uruguay och tror att de får svårt mot ett Ryssland i superform.

Ryssland kom in i VM som ett landslag med stora problem men har löst alla knutar och nu fullkomligt krossar sina motståndare. Ryssland har ett bra lag och en enorm fördel i att spela VM på hemmaplan. Med 8-1 i målskillnad behöver inte Ryssland vinna matchen för att vinna gruppen, men vi tror att de gör det ändå då de är i en klart mycket bättre form än Uruguay!
Speltips. Ryssland vinner!

Bästa Odds Uruguay - Ryssland VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Uruguay - Ryssland den 25 juni.
1. bästa odds 2,94 hos Spelbolag Coolbet
X. bästa odds 3,15 hos Spelbolag Unibet
2. bästa odds 3,00 hos Spelbolag Interwetten

Laguppställningar Uruguay - Ryssland 25 juni 2018

Här följer de förväntade laguppställningarna i matchen och ca 1 timme innan matchen börjar är laguppställningarna officiella. Här kommer de preliminära uppställningarna:

Uruguays laguppställning 4-4-2 Preliminär
Målvakt: Muslera
Försvar: Varela, Gimenez, Godín, Cáceres
Mittfält: Sanhcez, Bentacur, Vecino, Rodriguez
Anfall: Cavani, Suárez

Rysslands laguppställning 4-5-1 Preliminär
Målvakt: Akinfeev
Försvar: Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Zhirkov
Def Mittfält: Gazinsky, Zobnin
Off Mittfält: Cheryshev, Golovin, Samedov
Anfall: Dzyuba

Erbjudanden Uruguay - Ryssland VM 2018

Spelbolag Leovegas - 200% oddsbonus hos LeoVegas!
LeoVegas har den bästa oddsbonusen av alla spelbolag just nu! Passa på att spela på VM med 200% upp till 2000 kr i bonus. Sätt in 1000 kr och spela med 3000 kr på LeoVegas Sport!
Till LeoVegas
Spelbolag 888sport - 100% upp till 1500 kr i exklusiv bonus!
Vi har lagom till VM en exklusiv oddsbonus hos 888Sport på 100% upp till 1500 kr. Sätt in 1500 kr och spela med 3000 kr! Hos 888Sport finn bra odds att spela på under hela VM.
Till 888Sport
Spelbolag Betsafe - 100% upp till 2000 kr i Oddsbonus under VM!
Betsafe ger alla nya spelare 100% upp till 2000 kr i oddsbonus under fotbolls VM! Spela på denna matchen och alla andra VM matcher med en mycket förmånlig oddsbonus!
Till Betsafe

TV Tid Uruguay - Ryssland VM 2018

Matchen Uruguay - Ryssland sänds på tv måndag den 25 juni kl 16.00 i TV4.

Live stream Uruguay - Ryssland VM 2018

Live stream på Uruguay - Ryssland den 25 juni kl 16:00 visas på CMORE. Du kan alltså inte se matchen gratis på TV4 Play.