Uruguay - Ryssland Fotbolls VM 2018

Matchen mellan Uruguay - Ryssland är den förväntade gruppfinalen i Grupp A. Och här handlar matchen även om chansen att vinna gruppen. Men även vid vinst kommer lottningen i åttondelsfinalen bli svår. Detta då de som går vidare från grupp A kommer att möta ettan och tvåan i grupp B och det innebär troligtvis att man möter Spanien eller Portugal.

Fotbolls VM

Speltips Uruguay - Ryssland

Matchen mellan Uruguay - Ryssland är en på förhand ganska jämn match. Uruguay är ett på pappret lite bättre fotbollslag men Ryssland har fördelen av att spela VM på hemmaplan. Matchen bör handla om att vinna gruppen och i så fall hoppas på att slippa möta Spanien i en åttondelsfinal men det är långt ifrån säkert att det blir så.

Uruguay har ett riktigt vasst anfallspar i Edison Cavani och Luis Suarez. Mycket av spelet går ut på att sätta dem i lägen och det behövs inte mycket för att de skall hitta målet. Försvarsmässigt är det Atletico Madrids Diego Godin som styr och ställer och totalt sett är Uruguay ett mycket stabilt lag utan egentliga svagheter.

Ryssland har en enorm fördel i att spela VM på hemmaplan. Det kommer troligtvis räcka till att ta sig vidare från gruppspelet. I matchen mot Uruguay är man inte favoriter utan får finna sig i att vara underdogs. Spelmässigt kan man stå upp mot Uruguay men man kommer få mycket svårt att hålla tätt mot några av världens bästa anfallare. Vi tror på en jämn match där båda lagen i första hand vill nå åttondelsfinal.
Speltips. Oavgjort är det mest troliga!

Bästa Odds Uruguay - Ryssland VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Uruguay - Ryssland den 25 juni.
1. bästa odds 2,55 hos Spelbolag Coolbet
X. bästa odds 3,30 hos Spelbolag Interwetten
2. bästa odds 3,15 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Uruguay - Ryssland 25 juni 2018

Här följer de förväntade laguppställningarna i matchen och ca 1 timme innan matchen börjar är laguppställningarna officiella. Här kommer de preliminära uppställningarna:

Uruguays laguppställning 4-4-2 Preliminär
Målvakt: Muslera
Försvar: Cáceres, Gimenez, Godín, Silva
Mittfält: Valverde, de Arrascaeta, Vecino, Bentancur
Anfall: Cavani, Suárez

Rysslands laguppställning 5-3-2 Preliminär
Målvakt: Akinfeev
Försvar: Samedov, Granat, Kutepov, Kudryashov, Kombarov
Mittfält: Zobnin, Glushakov, Golovin
Anfall: Dzagoev, Smolov

Erbjudanden Uruguay - Ryssland VM 2018

Spelbolag Leovegas - 200% oddsbonus hos LeoVegas!
LeoVegas har den bästa oddsbonusen av alla spelbolag just nu! Passa på att spela på VM med 200% upp till 2000 kr i bonus. Sätt in 1000 kr och spela med 3000 kr på LeoVegas Sport!
Till LeoVegas
Spelbolag 888sport - 100% upp till 1500 kr i exklusiv bonus!
Vi har lagom till VM en exklusiv oddsbonus hos 888Sport på 100% upp till 1500 kr. Sätt in 1500 kr och spela med 3000 kr! Hos 888Sport finn bra odds att spela på under hela VM.
Till 888Sport
Spelbolag Betsafe - 100% upp till 2000 kr i Oddsbonus under VM!
Betsafe ger alla nya spelare 100% upp till 2000 kr i oddsbonus under fotbolls VM! Spela på denna matchen och alla andra VM matcher med en mycket förmånlig oddsbonus!
Till Betsafe

TV Tid Uruguay - Ryssland VM 2018

Matchen Uruguay - Ryssland sänds på tv måndag den 25 juni kl 16.00 i TV4.

Live stream Uruguay - Ryssland VM 2018

Live stream på Uruguay - Ryssland den 25 juni kl 16:00 visas på CMORE. Du kan alltså inte se matchen gratis på TV4 Play.