Oddsbonusar till Fotbolls VM 2018

Fotbolls VM 2018 spelas i Ryssland med start den 14 Juni 2018. Här hittar du de bästa VM oddsbonusarna som går att hitta. Ta hjälp av en bonus om du vill spela på sommarens stora mästerskap. Många av insättningsbonusarna gör att du får dubbelt så mycket att spela för på matcherna både live och innan matchstart. Totalt finns över 30.000 kr i sportbonusar att hämta i vår bonuslista!

VM-bonusar

Här hittar du de bästa bonusarna och erbjudanden du kan få på fotbolls VM 2018 i Ryssland. Observera att det kan skilja sig åt vad gäller omsättningskvar och andra villkor för respektive bonus. Vi hänvisar då till regler och villkor som återfinns på respektive spelbolags hemsida.

Detta är VMs bästa odds bonusar men vill du ha ett ännu större utbud så finns hela listan med sportbonusar på Betsmart.se där du även kan läsa om villkor och förutsättningar för Sveriges alla bonusar.

Oddsbonusar till fotbolls VM 2018

Som ni ser i vår lista finns det några riktigt bra oddsbonusar att använda på fotbolls VM 2018. Och då det spelas totalt 64 matcher under VM så kommer det finnas mycket att spela på hos de olika spelbolagen. Samtliga av våra spelbolag har livebetting där du kan spela när matchen är igång. Även på livebettingen fungerar din oddsbonus att spela med.

En oddsbonus fungerar på så sätt att du sätter in pengar hos ett spelbolag och de ger dig sedan en bonus för att du har valt att spela hos just dem. Vanligt är att om du sätter in 1000 kr så får du 1000 kr extra att spela med d.v.s 2000 kr. Sedan har alla bookmakers som har en bonus något som heter omsättningsvillkor som innebär att du måste spela för din bonussumma ett visst antal gånger innan du kan ta ut dina pengar.

Låt säga att du tar en bonus som är på 100% upp till 1000 kr där omsättningkravet på bonusen är 5x till odds 1.8 eller högre. Detta innebär att den bonussumma du får skall omsättas 5 ggr till odds som är 1,80 eller högre. Sätter du in 1000 kr skall du alltså spela för 5000 kr innan du kan ta ut dina vinstpengar.

Riskfria spel på VM

Några spelbolag har istället för en oddsbonus valt att ge alla nya spelare ett första riskfritt spel. Det innebär att du kan lägga ett första spel och vinner du inte på det så återbetalar spelbolaget din insats i form av ett gratisspel. Denna typ av bonus gör att man kan chansa lite mer på sitt första bet då man få "pengarna tillbaka" om man inte vinner på sitt spel. Skulle man vinna på sitt första spel så behöver man inte tänka på omsättningkrav eller liknande vilket även det är bra!

Under VM kommer fler spelbolag att erbjuda riskfria spel till sina spelare på utvalda matcher. Sveriges matcher kommer vara intressanta för spelbolagen att skapa denna typ av kampanjer för.

Spela på Sveriges matcher i VM

Att spela på Sveriges matcher i VM kommer givetvis vara höjdpunkten för många av oss som spelar på sport. Tänk att se Sverige vinna och ha spelat på det utfallet.

Sverige - Sydkorea

Första matchen att spela på för svensk del är Sverige - Sydkorea. En match som spelas den 18 juni kl 14:00 i Nishny Novgorod och matchen sänds av SVT. Givetvis hoppas och tror vi på svensk seger här. Oddset på detta är en bit över 2,0 och det är ganska bra då Sydkorea inte har något namnkunnigt lag. Största hotet är utan tvekan Tottenhams Hueng-min Son men han känns ganska ensam. För Sveriges del gäller det att hitta tillbaka till det spel som tog oss till VM, då skall vi kunna besegra Sydkorea.

Tyskland - Sverige

Nästa match för svensk del är Tyskland - Sverige, en match som spelas på midsommardagen den 23 juni kl 20:00 i Sotji och matchen sänds av TV4. Sett till oddsen så är Tyskland med all rätt riktigt stora favoriter att vinna. Räkna med att oddsen kommer ändras en hel del efter att den första omgången i gruppen har spelats. Generellt kan man säga att om man tror på att storfavoriten Tyskland skall vinna skall man lägga sitt spel tidigt. Oddsen på favoriterna har en tendens till att gå ner ytterligare då många spelar på dem.

Mexiko - Sverige

Sista matchen mellan Mexiko - Sverige är troligtvis vinna eller försvinna för något av lagen. Matchen spelas den 27 juni kl 16:00 i Jekaterinenburg och sänds av SVT. Det är förhoppningsvis denna matchen som tar oss vidare till åttondelsfinal i VM. Oddsen på denna match kommer att bli ändrade en hel den efter att de inledande två omgångarna i Grupp F har spelats.