Tabeller Fotbolls VM 2018

Fotbolls VM 2018 spelas i Ryssland med start den 14 Juni 2018. Här hittar du VM tabeller för samtliga grupper och slutspelet i Fotbolls VM 2018 i Ryssland. Även med info om samtliga spelade matcher, resultat, målskyttar, byten samt gula och röda kort.

Fotbolls VM

Sveriges VM tabell Grupp F

Nedan visas Sveriges VM tabell för Grupp F. Du hittar en uppdaterad Tabell för Sveriges matcher och aktuell tabellställning för de olika matcherna.

Tabeller Fotbolls VM 2018 Ryssland

Här följer alla VM tabeller 2018 för de 8 grupperna med resultat, målskyttar och spelschema samt uppdaterade tabeller efter varje match.

Tabell Grupp A Fotbolls VM 2018

Tabell Grupp B Fotbolls VM 2018

Tabell Grupp C Fotbolls VM 2018

Tabell Grupp D Fotbolls VM 2018

Tabell Grupp E Fotbolls VM 2018

Tabell Grupp G Fotbolls VM 2018

Tabell Grupp H Fotbolls VM 2018

Tabeller Fotbolls VM 2018

Här på denna sida har vi samlat alla VM tabeller för att ni läsare snabbt och enkelt skall kunna hitta resultat i samtliga VM matcher. Utöver själva resultatet i matchen så ser man alla händelser d.v.s mål, gula och röda kort, samt byten. Detta är givetvis en värdefull information även för sen som vill betta på VM.

I VM spelas totalt 64 matcher och 16 av dessa är slutspelsmatcher, resterande är gruppspel. För Sveriges del handlar det om tre matcher mot Sydkora, Mexiko och Tyskland. Efter dessa matcher skall man vara minst tvåa i tabellen för att gå vidare till åttondelsfinal. Skulle Sverige klara att ta en andraplats i gruppspelet möter man i så fall vinnaren i grupp E. Favorit att vinna grupp E är hela VMs favorit Brasilien.

Resultat VM 2018

Precis som vi tidigare nämnt hittar ni samtliga resultat i vm matcherna i våra tabeller. Här finns info om vilken spelare som gjort mål samt i vilken minut. I tabllerna ser man lätt vilka förutsättningarna är för att gå vidare från gruppen. För Sveriges del handlar det som att få med sig bra resultat i matcherna mot Sydkorea och Mexiko. Att vi skulle vinna mot Tyskland är det ingen som riktigt vågar tro på.

Målskyttar och skytteliga i VM

I tabellerna ser ni resultatet i samtliga matcher och därmed alla målskyttar. Favoriter att vinna skytteligan i VM är Neymar och Messi. Även Ronaldo finns med bland dem som kan vinna VMs skytteliga! Kanske inte så konstigt då dessa herrar är notoriska målsklyttar i lag som förväntas gå långt i VM. Även spelare som Antoine Griezmann, Timo Werner, Harry Kane och Romelu Lukaku har goda chanser att ta hem skytteligan. För svensk del skall det till ett mirakel om Berg eller Toivonen skulle göra mer än 2-3 mål och det vinner man inte skytteligan på. Men många minns VM 1994 och det var ju nästan ett mirakel så allt kan ju hända!